naar inhoud

Verhuur zalen ontmoetingscentra en CC Kruispunt

Zoek je een geschikte zaal voor je feest, optreden, cursus of lezing? In het centrum van Diksmuide en in de deelgemeenten verhuren wij verschillende ruimtes.


CC Kruispunt & LDC Ten Patershove

Het cultuurcentrum beschikt over een schouwburg van 311 zitplaatsen en is technisch zeer goed uitgerust. De technische fiche van de schouwburg kan je aan de rechterkant van deze pagina raadplegen.


Er is een ruime foyer voor recepties en tentoonstellingen. Verder zijn er drie vergaderlokalen, een cafetaria en een grote polyvalente zaal. Het CC heeft ook twee bijhuizen, namelijk de polyvalente ruimtes Horizon (Open-School, Basiseducatie) en zaal Sint-Sebastiaan (Sint-Sebastiaanlaan, naast de politie).


Ontmoetingscentra

Er zijn goed uitgeruste ontmoetingscentra in volgende dorpen: Leke, Beerst, Keiem, Vladslo, Woumen, Pervijze, Esen, Oostkerke. Langs de Woumenweg bevindt zich nog OC Zonnestraal. Elk ontmoetingscentrum heeft een zaalverantwoordelijke die instaat voor agenda- en sleutelbeheer.


In Nieuwkapelle kunnen verenigingen van Diksmuide zaal Triangel huren aan dezelfde voorwaarden als de andere ontmoetingscentra. Aan de rechterkant vind je de contactgegevens van de zaalverantwoordelijken en een overzicht van het aanwezige materiaal in de verschillende ontmoetingszalen. 

Hoe aanvragen

Rechts op deze pagina kun je het nieuwe gebruikersreglement downloaden. Daarin vind je alle adressen, alle tarieven en ook alle contactgegevens van de zaalverantwoordelijken en de diensten waar je de diverse zalen kunt huren. 

Algemene info verkrijg je bij CC Kruispunt, 051 79 32 54, zaalverhuur@diksmuide.be.