naar inhoud

Activiteiten

 • To be or not to be

  Wist je dat Shakespeare en muziek altijd met elkaar verbonden zijn geweest? Hij heeft zowel tijdens zijn leven als de periode daarna talloze componisten geïnspireerd. Het Euterpe Baroque Consort brengt een afwisselende selectie van deze Shakespearemuziek. Deze ambassadeurs van boeiende barokmuziek zijn een ware streling voor het oor.
  op vrijdag 19 januari 2018
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Gründlichkeit with Elegance

  De cd French élégance was het logische gevolg van een intense vriendschap die pianist Liebrecht Vanbeckevoort koestert met de meest vooraanstaande klarinettist van ons land: Roeland Hendrikx. Niet enkel meesterwerken uit her rijke Franse repertoire maar ook enkele Duitse parels staan op het programma! Wees op de afspraak.
  op zaterdag 24 maart 2018
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Van Spaanse dansen tot melancholische melodieën

  De tweelingzussen Wauters brengen een passioneel en melancholisch programma op harp en cello tijdens dit aperitiefconcert. Met het programma Van Spaanse dansen tot melancholische melodieën richten we ons naar het zuiderse volk met zijn flamenco en castagnetten. We nodigen je uit om zelf deze ontembare Spaanse passie te voelen in de Begijnhofkapel.
  op zondag 15 april 2018
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
1-3 Van 3