naar inhoud

Schoolbrochure CC Kruispunt

Cover schoolbrochure 2016-2017

De schoolbrochure wordt in de maand juni verspreid naar alle scholen op het Diksmuids grondgebied en de omliggende scholen.

Zoals elk jaar hebben we voor de leerlingen van het kleuter-, lager en secundair onderwijs een gevarieerd aanbod van film- en podiumkunsten samengesteld. Ook het aanbod van de bibliotheek  is in onze programmering opgenomen.

Alle inschrijvingen voor de schoolprogrammering worden volgens datum van ontvangst behandeld en dienen voor 12 september in ons bezit te zijn. Dit laat ons toe om de inschrijvingen te verwerken en eventuele opties bij theatergezelschappen op te nemen of tijdig te annuleren.

Net als voorgaande jaren richten we ons in de eerste plaats tot de scholen van Diksmuide. Na 12 september e.k. hebben wij een overzicht van het aantal inschrijvingen. Indien er na deze datum nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn, komen scholen uit de regio in aanmerking. Als je interesse vertoont voor ons aanbod, aarzel dan niet om jouw inschrijvingsformulier nu al terug te sturen. Na 12 september registreren wij in volgorde van ontvangst de reservaties van de scholen uit de regio.

Tot binnenkort!