naar inhoud

Seizoensbrochure

cover seizoensbrochure 2016-2017

 

 

Seizoen 2016-2017 wordt anders, zeker voor artiesten en theatertechnici. De komende maanden zijn er ingrijpende werken voorzien. De manuele trekkenwand, geplaatst bij de bouw van de schouwburg, vervangen we door een elektrische trekkenwand. Een trekkenwand is een hijsinstallatie om decor, licht, doeken, projectieschermen en andere theaterstukken aan op te hangen. Deze vernieuwing maakt dat we blijvend kunnen voldoen aan de meest actuele en technische vereisten en dat we een brede waaier aan gezelschappen en groepen in huis kunnen blijven halen.

Dit seizoen schotelen we opnieuw een gevarieerd en kwalitatief aanbod voorstellingen, concerten, tentoonstellingen, lezingen en workshops aan je voor. We streven naar een gezonde mix van gevestigde waarden en nog te ontdekken talenten.

Daarnaast blijven we onder één hoedje spelen met de bibliotheek, maar ook met tal van lokale verenigingen, diverse stadsdiensten en bevriende cultuurhuizen in de regio. Doorheen de brochure vind je een schat aan partnerschappen.

Aan jou om te kiezen, te wikken en te wegen!

Download aan de rechterkant de seizoensbrochure 2016-2017!