naar inhoud

UitPAS Westhoek

UiTPAS Westhoek

De UiTPAS is de klantenkaart voor je vrije tijd. Met de UiTPAS kan iedereen die aan activiteiten deelneemt, punten verzamelen om die daarna in te ruilen voor interessante voordelen. Je kan je pas ook gebruiken in andere UiTPASgemeenten en -regio's. In de Westhoek is dit in Poperinge, Zonnebeke en Ieper.

Voor wie

Haal je UiTPAS. De kaart is persoonlijk en onbeperkt geldig. Ieder gezinslid (vanaf 3 jaar) heeft een eigen UiTPAS. Als volwassene betaal je 5 euro, jongeren onder de 18 jaar betalen 2 euro. Mensen met een beperkt inkomen die aan een aantal criteria voldoen kunnen gratis hun UiTPAS afhalen. Met hun pasje kunnen ze punten sparen en tegen een laag tarief (80% korting) deelnemen aan activiteiten in Poperinge, Zonnebeke, Ieper en Diksmuide. 

De pas kan je afhalen aan de volgende balies: sporthal De Pluimen, zwembad De Kupe, CC Kruispunt, Bibliotheek, Toerisme en Sociaal Huis. 

Meer info

https://www.uitindewesthoek.be/nl/wat-is-de-uitpas/uitpas-kansentariefWelkomstvoordelen. Bij aankoop staan meteen al een aantal welkomstvoordelen op je kaart: 3 spaarpunten, 2,5 euro korting in CC Kruispunt, de cultuurcentra van Ieper of Poperinge of in Muziekclub 4AD, 2,5 euro korting in In Flanders Fields Museum Ieper of Hopmuseum Poperinge en 4 euro korting op een sport- of jeugdactiviteit georganiseerd door Zonnebeke of Diksmuide. 

Spaar punten en ruil ze bij ons in. Per activiteit van het cultuurcentrum en de bibliotheek spaar je 1 punt. Je punten omruilen kan bij de balie.

Er zijn tal van voordelen op te nemen: 

- 5 punten = 2 euro korting op de basisprijs

- 10 punten = gratis houten vogelfluitje (zolang voorradig) 

- 40 punten = gratis 2de ticket

- 50 punten = 1 gratis ticket voor een voorstelling naar keuze 

Ontdek alle UiTPAS voordelen in de UiTPAS Westhoek via deze link

Bekijk ook

Uitgebreide informatie over de UiTPAS Westhoek kan je nalezen op de website www.uitindewesthoek.be/uitpas

Heb je al een UiTPAS? Registreer hem dan éénmalig via https://www.uitindewesthoek.be/uitpas/jouw-uitpas en bekijk je puntensaldo en voordelen online.