naar inhoud

Prijzenstructuur CC Kruispunt

CC Kruispunt hanteert een prijzenstructuur met een aantal kortingen. Met onze abonnementsprijs geven wij een fikse korting aan onze vaste klanten. Daarnaast hebben wij ook een bontje voor -18 jarigen en mensen met een laag inkomen. Wij zien hen graag in CC Kruispunt en proberen de financiële drempel zo laag mogelijk te leggen. 

Basisprijs

Dit is het duurste tarief. Deze prijs wordt gehanteerd indien je niet in aanmerking komt voor een reductietarief.

 

Abonnementen

Bespaar +-25% op de ticketprijzen door een abonnement te nemen! Een abonnement stel je samen door uit ons aanbod minstens 5 voorstellingen te kiezen. Voor alle voorstellingen die je onmiddellijk opneemt in je abonnement krijg je de abonnementsprijs.

 

Specifieke doelgroep

CC Kruispunt werkt bij sommige voorstellingen samen met een partner. Bij de meeste van die partners genieten de leden een korting. Deze korting wordt gelijkgesteld aan het abonnementstarief. De partner staat vermeld bij de prijsstructuur van de voorstelling.

 

-18 jaar

Jongeren tot 18 jaar genieten van het gunsttarief van 5 euro per ticket mits het voorleggen van hun studentenkaart.

 

Groep

Vanaf 10 personen geniet je van het groepstarief. Maximum 20 personen per groep.

 

UiTPAS Westhoek met kansentarief

De UiTPAS Westhoek is gratis voor mensen met een laag inkomen. De kaart kan je voorlopig enkel ophalen in het Sociaal Huis (IJzerheemplein 4, 8600 Diksmuide, 051 793 793, Sociaal.huis@diksmuide.be).

De UiTPAS Westhoek is voor mensen met een laag inkomen een spaarkaart én een kortingskaart. Zij genieten met hun pas 80% korting op alle UiTPAS activiteiten in Diksmuide, Zonnebeke, Ieper en Poperinge.
Een voorbeeld. Je wil naar een concert dat 10 euro kost. Je betaalt slechts 2 euro en kan daar bovenop nog een punt sparen.
Let wel: de kaart geldt voorlopig enkel voor stedelijke activiteiten en concerten in Muziekclub 4AD. Voor andere zaken blijft de vrijetijdskorting van het sociaal huis bestaan.